Matchocken

Program

Fårkött. Seriestart.

Kocken Christer Rødseth brinner för att minska matsvinnet. I Norge kastas över 35 miljoner kilo kött varje år och de norska fryshusen är fulla av fårkött.

Gry och Kristofer Hivju får i uppdrag att få fårköttet tillbaka på det norska middagsbordet. Del 1 av 5. UR.

Dela på
Dela på Facebook
Facebook
X
Dela på E-mail
E-postadress
Matchocken nästa gång
Kunskapskanalen
Matchocken
2/1 17:50 - 18:20 | Kunskapskanalen
17:50: Matchocken (Kunskapskanalen)
Kunskapskanalen
Matchocken
4/1 15:00 - 15:30 | Kunskapskanalen
15:00: Matchocken (Kunskapskanalen)
Kunskapskanalen
Matchocken
6/1 17:00 - 17:30 | Kunskapskanalen
17:00: Matchocken (Kunskapskanalen)